Touchscreen support

Touchscreen installeren

Lees voor het installeren van de touchscreen altijd de meegeleverde gebruiksaanwijzing en neem de daarin vermelde Precautions (voorzorgsmaatregelen) aandachtig door.

Let bij het plaatsen van de touchscreen goed op de omgeving en zorg ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid binnen de opgegeven specificaties van het desbetreffende scherm vallen. U treft deze in de meegeleverde handleiding. Volg onderstaande stappen wanneer u de touchscreen in de gewenste positie gemonteerd heeft om deze te installeren:

1. Verbind de touchscreen met de energiebron door middel van de meegeleverde voedingsadapter en de DC input aan de achterzijde van de monitor.
  2. Verbind de touchscreen met de bron door middel van een videokabel. Dit kan via de HDMI, VGA, RCA of BNC aansluiting.
  3. Verbind de touchscreen met de bron door middel van de meegeleverde USB 2.0 kabel. Gebruik hiervoor de USB touch ingang, niet de USB media ingang.
  4. Zet de bron en daaropvolgende de monitor aan.

Iedere Beetronics touchscreen heeft verschillende video aansluitingen en kanalen. Het is van belang dat de gebruikte video aansluiting en het geselecteerde input kanaal overeenkomen. Dit kan gedaan worden met de bedieningsknoppen op de achterzijde van de touchscreen of met de standaard meegeleverde afstandsbediening. Standaard staat het scherm ingesteld op het HDMI kanaal.

5. Klik op Input en selecteer het gewenste kanaal.
  6. Klik op Enter/Auto om de selectie te bevestigen.

Indien de resolutie, het signaal en het besturingssysteem ondersteund worden bent u klaar met het installeren van de touchscreen monitor. Deze is nu direct klaar voor gebruik.

Inloggen
Welkom terug
Wachtwoord vergeten?
Ik ben nieuw hier
Nieuw account aanmaken?
Uw winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg

Geen producten in uw winkelwagen

Bekijk onze monitoren