Touchscreen support

IP65

Al onze touchscreens beschikken over een IP65 front paneel welke de voorzijde water- en stofdicht (IP65) maakt. Dit is ideaal voor buitengebruik of stoffige industriële omgevingen. IP-rating staat voor International Protection Rating. De IP rating is een methode waarmee de beschermingsgraad van behuizingen en of andere objecten wordt aangegeven.

De IP-waarde geeft aan hoe goed het materiaal bestand is tegen binnendringen van water, voorwerpen, stof en hoe deze mechanisch bestendig is. De IP-aanduiding is internationaal genormaliseerd in de norm IEC 60529. De IP-aanduiding heeft twee cijfers:

Cijfer 1 - Bescherming tegen binnendringen van voorwerpen en stof
Cijfer 2 - Bescherming tegen water

Inloggen
Welkom terug
Wachtwoord vergeten?
Ik ben nieuw hier
Nieuw account aanmaken?
Uw winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg

Geen producten in uw winkelwagen

Bekijk onze monitoren