Touchscreen drivers

De meeste besturingssystemen werken plug and play in combinatie met onze touchscreens. In dit geval is het installeren van een driver of het uitvoeren van een calibratie niet nodig zolang de touchscreens in de native resolutie gebruikt worden. Zoek in onderstaand overzicht naar het besturingssysteem van uw apparaat en de daarbij behorende driver vereisten.

Systeem: Windows
Windows
macOS
macOS
Linux
Linux
BrightSign
BrightSign
Chrome OS
Chrome OS
Modus: Multitouch Multitouch Multitouch Multitouch [1] Multitouch [1]
Versies: [2]

Windows 11, Windows 10,
Windows 8

Monterey, Big Sur, Catalina

alle Linux distributies

alle BrightsignOS versies alle ChromeOS versie
Downloads: Plug & Play
(Tablet PC instellingen)
Driver downloaden PCAP driver
(3rd party)
Plug & Play Plug & Play

[1] Een op Linux gebaseerd besturingssysteem.
[2] Lagere of niet genoemde besturingssystemen worden niet ondersteund.

Snelle en langdurige beschikbaarheid
Bereikbaar van Ma-Vr | 8:30-17:30
4,9/5 van 300+ reviews
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
Vragen? Bel: 020 - 700 83 66