Touchscreen drivers

De meeste besturingssystemen werken plug and play in combinatie met onze touchscreens. In dit geval is het installeren van een driver of het uitvoeren van een calibratie niet nodig zolang de touchscreens in de native resolutie gebruikt worden. Zoek in onderstaand overzicht naar het besturingssysteem van uw apparaat en de daarbij behorende driver vereisten.

Systeem: Windows
Windows
macOS
macOS
Linux
Linux
Android
Android
BrightSign
BrightSign
Chrome OS
Chrome OS
Modus: Multitouch Multitouch Multitouch Multitouch Multitouch [1] Multitouch [1]
Versies: [2]

Windows 11, Windows 10,
Windows 8

Monterey, Big Sur, Catalina,
Mojave, High Sierra, Sierra
alle Linux-distributies Android PC of Mediabox - Android 6.0 en hoger (smartphones en tablets niet ondersteund) alle versies alle versies
Downloads: Plug & Play
(Tablet PC instellingen)
Driver downloaden PCAP driver
(3rd party)
Plug & Play
(Calibration App)
Plug & Play Plug & Play

[1] Een op Linux gebaseerd besturingssysteem.
[2] Lagere of niet genoemde besturingssystemen worden niet ondersteund.