Touchscreen support

Touch verbinding valt weg

Onze touchscreens bestaan uit een paneel met een touch laag. De touchlaag wordt aangestuurd met een USB 2.0 kabel. Buiten de aansturing verzorgt de USB kabel ervoor de de touch laag van 5V stroom voorzien wordt. Het wegvallen van de touch functionaliteit heeft nagenoeg altijd te maken met stroom onderbrekingen.

1. Indien u gebruik maakt van een adapter, converter of verlengkabel. Sluit de monitor dan aan via de meegeleverde kabel om te testen of dit het probleem verhelpt.
    Standaard worden al onze touchscreens geleverd met een USB 2.0 kabel van 1.5 meter. De maximale lengte voor een USB 2.0 kabel is 5 meter. Hoe langer de USB kabel hoe groter de kans op stroomstoringen
  2. Controleer of de energiebesparende mode van de USB port op de PC uitgeschakeld is. In recente besturingssystemen staat deze standaard ingeschakeld.

1. Klik op Start en typ Energiebeheer in de zoekbalk.
    2. Selecteer Opties voor energiebeheer in de lijst.
    3. Klik op schema-instellingen wijzigen voor het geselecteerde energiebeheerschema.
    4. Klik op Geavanceerde energie-instellingen wijzigen.
    5. Klik op USB-instellingen.
    6. Klik op Instelling voor electieve USB-onderbrekingen wijzig de instelling naar uitgeschakeld.
    7. Klik op OK in het venster Instellingen voor energiebeheer
    8. Klik op Wijzigingen opslaan.
    9. Klik op Start en typ Aparaatbeheer in de zoekbalk.
    10. Selecteer Apparaatbeheer in de lijst.
    11. Klik op USB - Controllers en selecteer de desbetreffende USB poort.
    12. Klik op Energiebeheer en schakel De computer mag dit apparaat uitschakelen om energie te besparen uit.
    13. Klik op OK om de selectie te bevestigen en sluit de vensters.

Als het probleem blijft bestaan nadat u de onderstaande oplossingen hebt uitgevoerd, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.30 op 020 - 700 83 66 of via email op info@beetronics.nl.

Inloggen
Welkom terug
Wachtwoord vergeten?
Ik ben nieuw hier
Nieuw account aanmaken?
Uw winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg

Geen producten in uw winkelwagen

Bekijk onze monitoren