Touchscreen support

Onvolledig scherm

Indien de bron de touchscreen van een signaal in native resolutie voorziet dan wordt het beeld automatisch op volledig scherm weergeven. De schermresolutie van de bron dient dus overeen te komen met de native resolutie van de touchscreen. De beschikbare resolutiemodi variëren per beeldscherm, afhankelijk van de videokaart, de grootte van de touchscreen en de videodriver. De resolutie ka aangepast worden in het besturingssysteem van de bron.

Wanneer het niet mogelijk is de resolutie van de bron aan te passen dan kan het beeld geschaald of uitgerekt worden door middel van de beeldverhoudings instellingen. Deze instelling is te vinden in het sub menu beeldinstellingen in het menu van de touchscreen. Dit kan echter leiden tot uitgerekt en/of onscherp beeld.

Schermresolutie wijzigen in Windows instellingen:

1. Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied op het bureaublad en klik op Beeldscherminstellingen.
  2. Klik in het linkerdeelvenster op Beeldscherm.
  3. Als u meer dan één monitor hebt aangesloten op uw computer, selecteert u vervolgens de monitor waarvan u de schermresolutie wilt wijzigen.
  4. In het vervolgkeuzemenu Resolutie kiest u een schermresolutie die u wilt gebruiken voor de geselecteerde monitor en klik op toepassen.
  5. U krijgt 15 seconden om Wijzigingen behouden of Terugkeren te kiezen, voordat de vorige instellingen automatisch worden hersteld.

Schermresolutie wijzigen in macOS:

1. Klik op het Mac Apple-menu.
  2. Open de Systeemvoorkeuren.
  3. klik op Beeldschermen.
  4. klik op Beeldscherm.
  5. Houdt de Option-toets ingedrukt.
  6. Klik op Geschaald en selecteer de gewenste resolutie voor de touchscreen.

Beeldverhouding wijzigen via het OSD-Menu:

Wanneer het niet mogelijk is de resolutie van de bron aan te passen dan kan het beeld geschaald of uitgerekt worden door middel van de beeldverhouding instelling in de touchscreen. Dit kan echter leiden tot uitgerekt en/of onscherp beeld.

1. Klik op Menu.
  2. Open het Algemeen submenu.
  3. Klik op Beeldverhouding en selecteer de gewenste beeldverhouding.
  4. Klik op Enter/Auto om de selectie te bevestigen.
Inloggen
Welkom terug
Wachtwoord vergeten?
Ik ben nieuw hier
Nieuw account aanmaken?
Uw winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg

Geen producten in uw winkelwagen

Bekijk onze monitoren