Touchscreen support

USB kabel lengte

Onze touchscreens bestaan uit een paneel met een touch laag. De touch laag wordt aangestuurd met een USB 2.0 kabel. Buiten de aansturing vanuit de bron zorgt deze ervoor de de touch laag van 5V stroom voorzien wordt.

Standaard worden al onze schermen geleverd met een USB kabel van 1.5 meter. Hoe langer de USB kabel hoe groter de kans op stroomstoringen. De maximale lengte van een USB 2.0 kabel bedraagt 5 meter. Indien u een langere afstand dient te overbruggen dient er een actieve USB extender gebruikt te worden welke het USB signaal niet omvormt.

Inloggen
Welkom terug
Wachtwoord vergeten?
Ik ben nieuw hier
Nieuw account aanmaken?
Uw winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg

Geen producten in uw winkelwagen

Bekijk onze monitoren