Ondersteunde besturingssystemen

De meeste besturingssystemen werken plug and play in combinatie met onze touchscreen monitoren. Het installeren van een driver of het uitvoeren van een calibratie is niet nodig zolang de monitor in de native resolutie gebruikt wordt. Onderstaand treft u een overzicht van alle ondersteunde besturingssystemen met daarbij aangegeven of een driver noodzakelijk is en of het besturingssysteem single- of multitouch ondersteund.

Systeem: Windows
Windows
macOS
macOS
Linux
Linux
Android
Android
BrightSign
BrightSign
Chrome OS
Chrome OS
Modus: Multitouch Multitouch Multitouch Multitouch Multitouch [1] Multitouch [1]
Versies: [2] Windows 11, Windows 10,
Windows 8
Monterey, Big Sur, Catalina alle Linux distributies

Android 8.0 en hoger - smartphones en tablets niet ondersteund

alle BrightsignOS versies alle ChromeOS versies

[1] Een op Linux gebaseerd besturingssysteem.
[2] Lagere of niet genoemde besturingssystemen worden niet ondersteund.

Snelle en langdurige beschikbaarheid
Bereikbaar van Ma-Vr | 8:30-17:30
4,9/5 van 300+ reviews
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
Vragen? Bel: 030 - 603 60 38