Industriële touchscreens

Van 7 tot en met 22 inch

Industriële touchscreens
  • Windows, Mac, Linux en compatible
  • Betrouwbaar multitouch paneel
  • Veelzijdige montagemogelijkheden

Industriële touchscreens

Industriële touchscreens
Ref_NL

Wereldwijd in tal van applicaties ingezet

Onze veelzijdige displayoplossingen zijn wereldwijd terug te vinden in tal van applicaties. Zo worden de touchscreens ingezet als HMI display voor machines, ingebouwd in voertuigen, in publieke ruimten of in stoffige industriële omgevingen.

We ontwerpen en produceren onze touchscreens voor gebruik in industriële omgevingen. De touchscreen monitoren zijn ontworpen om te presteren in uitdagende omgevingen. Een schommelend voltage, zware trillingen en variabele temperaturen zullen de werking van de monitor niet beinvloeden. Iedere Beetronics touch scherm wordt geproduceerd met hoogwaardige industriële componenten en ondergaat een uitgebreide kwaliteitscontrole. 

Industriële touchscreens

Ontworpen voor professioneel gebruik

De industriële touhscreens beschikken over tal van eigenschappen die het makkelijk maken ze te installeren en configureren. Zo beschikken de touchscreens over een dimbaar paneel, kunnen ze eenvoudig worden ingebouwd, aan de wand worden bevestigd en ondersteunen ze een breed inputvoltage van 9-33 volt.

All Beetronics touchscreens beschikken over een IP65/Nema4 multitouch paneel, welke de monitor water en stofdicht maakt. Ideaal voor industriële omgevingen of buitengebruik. Elke monitor is geproduceerd met hoogwaardige industriële componenten en geschikt voor continu gebruik. De displays worden geleverd met 2 jaar garantie en industriële keurmerken welke een betrouwbare werking garanderen in iedere omgeving.

 9 - 33 voltage range Easy to embed IP65 Waterproof and Dustproof Dimmable backlight   

IP65 NEMA Industrial Touchscreen

Snelle en langdurige beschikbaarheid

Onze industriële touchscreens worden wereldwijd geïntegreerd in zeer uiteenlopende applicaties. We begrijpen het belang van een snelle levering en een langdurige beschikbaarheid. We zorgen er dan ook voor dat al onze industrie touchscreens ruim op voorraad zijn en ook op de lange termijn beschikbaar blijven. We zijn voortdurend bezig met het innoveren van onze displayoplossingen en zorgen ervoor dat onze monitoren zowel in afmeting als functionaliteit compatible blijven met uw bestaande systemen. 

Zo garanderen we dat onze displayoplossingen altijd op het juiste moment en op de juiste plaats kunnen worden ingezet.

Industriële touchscreens

Duizenden tevreden gebruikers

De Beetronics touchscreens worden dagelijks door duizenden gebruikers ingezet. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. De industriële touchscreens zijn in tal van applicaties terug te vinden. Zowel bij de lokale integrator als bij de multinational duizenden kilometers verderop.

We zijn er trots op dat veel toonaangevende bedrijven en organisaties onze industriële touch schermen gebruiken en blijven inzetten voor hun display projecten.

Industriële touchscreens
Zeer positieve ervaring. Snelle levering, goede service, goed product.
Daimler AG
Wij gebruiken Beetronics monitoren eenvoudigweg omdat ze eenvoudig te installeren zijn en uitermate geschikt zijn voor continue gebruik.
Bascom Camera's
Overzichtelijke website, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.
ENDO INDUSTRIAL

Hulp of advies nodig?

Vraagt u zich af welk industriële touchscreen voor uw applicatie geschikt is? Met onze jarenlange ervaring kijken we vakkundig welke displayoplossing het best geschikt is voor uw toepassing.

  • Advies van een specialist 
  • Gratis support
  • 14 dagen retourtermijn

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag  van 8:30 tot en met 17:30
Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 030 - 603 60 38

Offerte Contact

Industriële touchscreens