Betaalmethoden

We ondersteunen verschillende betaalmethoden, afhankelijk van het land waar uw betaalrekening gevestigd is. 

iDeal Creditcard Paypal

iDEAL:
Als u met iDEAL betaalt, rekent u af via de internetbankieromgeving of de mobiel bankieren app van uw eigen bank. Een betaling is direct bij ons binnen waardoor wij de bestelling direct kunnen verwerken.

Bancontact / Mr. Cash:
Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Een betaling is direct bij ons binnen waardoor wij de bestelling direct kunnen verwerken.

PayPal:
Om met PayPal te kunnen betalen heeft u een PayPal-account nodig. Wanneer u bij 'betaalwijze' voor PayPal kiest, wordt u doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar hoeft u alleen maar uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord in te vullen om de betaling te bevestigen. Een PayPal betaling is direct bij ons binnen waardoor wij de bestelling direct kunnen verwerken.

Creditcard:
Wij accepteren VISA, MasterCard, Maestro en American Express. Een Creditcard betaling is direct bij ons binnen waardoor wij de bestelling direct kunnen verwerken.

Bankoverschrijving:
Bij betaling per bankoverschrijving boekt u na het plaatsen van de bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Beetronics over. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging (ORD*****). Bankoverschrijving is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben wordt de bestelling direct verwerkt.

Op rekening:
Voor bedrijven en instellingen is het mogelijk om op rekening te bestellen. U ontvangt dan eerst de bestelde artikelen en betaalt nadien conform de betaaltermijn op de factuur het openstaande bedrag.

020 - 700 83 66
Ma - Vr | 8:30 - 17:30
Ontworpen voor professioneel gebruik
Snelle en langdurige beschikbaarheid
Bereikbaar van Ma-Vr | 8:30-17:30
4,9/5 van 300+ reviews
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
Vragen? Bel: 020 - 700 83 66