Kleurkalibratie

De kleur, het contrast en de helderheid van de monitor kunnen handmatig gekalibreerd worden in het menu. Het menu kan geopend worden met de bedieningsknoppen aan de achterzijde van de monitor of met de standaard meegeleverde afstandsbediening.

1. Klik op Menu.
  2. Open het Beeld submenu.
  3. Klik op Beeld modus en selecteer de gewenste preset.

Standaard maakt de monitor gebruikt van presets (voorinstellingen). Er kan gekozen worden voor een vaste preset of de gebruiker preset. De gebruiker preset maakt het mogelijk handmatig een eigen beeldprofiel aan te maken.

4. Klik op Enter/Auto om de selectie te bevestigen.
Snelle en langdurige beschikbaarheid
Bereikbaar van Ma-Vr | 8:30-17:30
4,9/5 van 332 reviews
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
Vragen? Bel: 030 - 603 60 38