Beveiliging en bewaking

Displays voor control rooms, camera's en recorders

Beetronics beveligingsmonitoren zijn ontworpen voor videobewaking en voldoen aan de wensen en behoeften van high-end bewakingssystemen. De schermen zijn geschikt voor langdurig continu gebruik, beschikken over veelzijdige aansluitingsmogelijkheden en leveren een eersteklas beeldkwaliteit. De displays zijn wereldwijd in tal van CCTV en VSS oplossingen geïntegreerd en overtuigen door slimme functionaliteiten te combineren met eersteklas beeldkwaliteit, een hoogwaardig design en toonaangevende betrouwbaarheid.

Beveiliging en bewaking
Beveiliging en bewaking

Slimme functies en veelzijdige aansluitingen

De monitoren beschikken over veelzijdige aansluitingsmogelijkheden en kunnen hierdoor zowel met een recorder als direct met de camera verbonden worden. De displays zijn geschikt voor langdurig 24/7 gebruik maar kunnen ook zo ingesteld worden dat ze automatisch aangaan bij stroom of een videosignaal. Zo wordt voorkomen dat gebruikers de monitor handmatig moeten bedienen, staan de monitoren enkel aan wanneer nodig en zijn ze altijd direct klaar voor gebruik.

Beveiliging en bewaking

Eersteklas beeldkwaliteit

Door de zeer uiteenlopende omgevingen kunnen omgevingslicht en de wensen met betrekkening to het kleurgebruik sterk varieren. Contrast, kleur en helderheid zijn daarom altijd eenvoudig naar wens in te stellen. Zo is het beeld nooit te fel, of te donker, maar perfect afleesbaar in iedere omgeving.

Alle gebruikte monitoren en touchscreens zijn voorzien van een state-of-the-art IPS paneel. Het paneel zorgt voor een haarscherpe beeldweergave met een zeer ruime kijkhoek van 178 graden. Het matte scherm zorgt ervoor dat reflecties tot een minimum beperkt worden. Een lichte omgeving met veel zonlicht heeft hierdoor geen invloed op de leesbaarheid.

Beveiliging en bewaking

Eenvoudig te integreren

De metalen Beetronics displays zijn dankzij diverse montagemogelijkheden in iedere applicatie te integreren. De meegeleverde montagestrips en de eenvoudig uiteen te nemen behuizing bieden verschillende inbouwopties waardoor de monitor naadloos kan worden geïntegreerd in iedere omgeving. 

Naast de inbouwmogelijkheid, zijn de meeste monitoren voorzien van een volledig kantelbare voetsteun. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de VESA aansluiting aan de achterzijde. Hiermee kan de monitor bevestigd worden aan een universele muurbeugel, zowel in landscape als portrait modus.

Bekijk ons assortiment
030 - 603 60 38
Ma - Vr | 8:30 - 17:30
Ontworpen voor professioneel gebruik
Snelle en langdurige beschikbaarheid
Binnen 14 dagen retourneren