12 inch touchscreen (4:3)

  1. 4:3 beeldverhouding
  2. HDMI, VGA, BNC en RCA-Tulp aansluiting
  3. Desktop en wandmontage

Artikelnummer: 12TS

EOL

Bekijk alternatief
  • Beschrijving
  • Aansluitingen

Deze 12 inch touchscreen monitor is voorzien van een robuuste behuizing en is zowel met de hand als met een handschoen te bedienen. De touchscreen is voorzien van zowel HDMI, VGA, BNC als RCA aansluitingen en is geschikt voor wand- en desktopmontage.

Scherpe beeldweergave

De 12 inch touchscreen monitor is dankzij het LED paneel energiezuinig en geeft een haarscherp beeld. De monitor is voorzien van een 4:3 beeldverhouding en geeft alle gangbare resoluties haarscherp weer. Daarnaast is deze touchscreen monitor geschikt voor continu gebruik. Hierdoor is de touchscreen breed inzetbaar en ideaal voor bijvoorbeeld de aansturing van een kassasysteem, muziekcomputer of machine.

12 inch touchscreen monitor

Geschikt voor Windows, macOS en Linux

De 12TS ondersteunt zowel Windows, macOS als Linux besturingssystemen. Voor de beeldweergave kunt u gebruik maken van de HDMI, VGA of RCA-Tulp aansluiting. Voor de aansturing van het touchpaneel verbindt u daarnaast nog de USB aansluiting. De monitor is direct met de hand te bedienen, ook met een handschoenen aan. Stof, vocht en vuil uit de omgeving zullen de werking niet beïnvloeden.

12 inch touchscreen hdmi vga

Robuuste behuizing

De touchscreen monitor beschikt over een stevige behuizing en is te bedienen met de knoppen aan de voorzijde of met de afstandsbediening. De aansluitingen bevinden zich aan de achterzijde van de monitor en worden halverwege naar onder geleid, zo is de touchscreen in iedere situatie te integreren.

touchscreen 12 inch

Desktop en wandmontage

Deze 12 inch touchscreen monitor is voorzien van een flexibele voetsteun waarmee u de monitor eenvoudig op uw bureau plaatst. Tevens is de monitor uitgerust met een 75mm VESA mount aan de achterzijde, waardoor deze gebruikt kan worden met universele beugels. Het maakt de monitor geschikt voor desktop en wandmontage.

touchscreen voor kassa 12"
HDMI
HDMI
VGA
VGA
BNC
BNC
RCA(video)
RCA
3.5mm jack(uitgang)
AUX_audio_35mm
USB(touch)
usb_touch
020 - 700 83 66
Ma - Vr | 8:30 - 17:30
Professionele displayoplossingen
Professionele displayoplossingen

Beetronics monitoren en touchscreens zijn speciaal ontworpen voor professioneel en continu gebruik.

Snel en langdurig beschikbaar
Snel en langdurig beschikbaar

Onze monitoren zijn direct uit voorraad leverbaar en een langdurige beschikbaarheid is gegarandeerd.

4,9/5 van 300+ reviews
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
Vragen? Bel: 020 - 700 83 66