10 inch monitor (wit)

  1. Haarscherpe Full HD beeldweergave
  2. HDMI, DVI, VGA en RCA-Tulp aansluiting
  3. Desktop en wandmontage

Artikelnummer: 10TF2W

EOL

Bekijk alternatief
  • Beschrijving
  • Aansluitingen

Deze witte 10 inch monitor geeft dankzij het uitstekende LED paneel een haarscherp beeld met natuurgetrouwe kleuren. De monitor beschikt over zowel een HDMI, DVI, VGA als RCA-Tulp aansluiting en is geschikt voor desktop en wandmontage

Haarscherpe Full HD beeldweergave

Deze witte 10 inch monitor beschikt over een uitstekende beeldkwaliteit. De monitor is voorzien van een LED paneel dat zorgt voor een helder en kleurrijk beeld dat zelfs Full HD beelden haarscherp kan weergeven. Het matte scherm zorgt ervoor dat u geen last heeft van hinderlijke reflecties. Deze 10 inch monitor is geschikt voor continu gebruik.

witte 10 inch monitor

HDMI, DVI, VGA en RCA-Tulp aansluiting

De 10 inch monitor beschikt over uitgebreide aansluitingsmogelijkheden. De monitor is namelijk voorzien van een HDMI, DVI, VGA en RCA-Tulp aansluiting. Zo kunt u de monitor eenvoudig aan al uw apparatuur verbinden met behoud van optimale beeldkwaliteit. Daarnaast is het ook mogelijk om geluid af te spelen via de ingebouwde speaker.

10" monitor white with hdmi and dvi

Compacte witte behuizing

De 10 inch monitor beschikt over een witte kunststof behuizing. De aansluitingen bevinden zich aan de achterzijde van de monitor en worden halverwege naar onder geleid, zo kan de monitor eenvoudig in iedere situatie worden geplaatst. Het gewicht van de monitor bedraagt minder dan een kilo.

10" scherm in wit met hdmi en dvi

Desktop en wandmontage

De 10TF2W is voorzien van een stevige voetsteun. De voetsteun is volledig verstelbaar en kan ook geheel worden ingeklapt. Het is ook mogelijk de voetsteun af te nemen en gebruik te maken van de 75mm VESA mount. Hiermee kan de monitor bevestigd worden aan een universele muurbeugel.

VESA 10 inch monitor wit
HDMI
HDMI
DVI
DVI
VGA
VGA
RCA
RCA
030 - 603 60 38
Ma - Vr | 8:30 - 17:30
Professionele displayoplossingen
Professionele displayoplossingen

Beetronics monitoren en touchscreens zijn speciaal ontworpen voor professioneel en continu gebruik.

Snel en langdurig beschikbaar
Snel en langdurig beschikbaar

Onze monitoren zijn direct uit voorraad leverbaar en een langdurige beschikbaarheid is gegarandeerd.