Transport

Displays voor voertuigen, openbaar vervoer en de scheepvaart

In veel voertuigen zijn displays terug te vinden. Denk aan vrachtwagens, de metro, ambulances, het openbaar vervoer, kranen en de scheepvaart. De schermen worden onder andere ingezet om de gebruikersinterface te weergeven, het apparaat te bedienen, navigatie, camerabeelden of om de gebruiker van informatie te voorzien. Onze monitoren en touchscreens zijn professionele high end displays speciaal voor deze toepassing ontworpen. De displays worden wereldwijd in tal van voertuigen geïntegreerd en combineren slimme features, met veelzijdige aansluitingsmogelijkheden en toonaangevende betrouwbaarheid. 

Transport
Transport

Energiezuinig en betrouwbaar

Veel voertuigen hebben een elektrisch systeem werkend op 12 of 24 volt en zijn gebaat bij een laag energieverbruik van verbonden apparaten. Al onze displays zijn uitgerust met een hoogwaardig PCB welke een breedt inputvoltage van 9-33 volt ondersteund. De monitoren zijn zeer energiezuinig en kunnen zonder koeling of ventilatie geïntegreerd worden. Hierdoor zijn de schermen altijd muisstil, ook bij langdurig, intensief gebruik.

Ieder scherm is geproduceerd met hoogwaardige industriële componenten welke een langdurige betrouwbare werking garanderen. Het stevige capacitieve multi-touch scherm kan 10 drukpunten gelijktijdig verwerken en zorgt daarmee voor een zeer nauwkeurige en betrouwbare gebruikservaring voor iedere gebruiker. Het frontpaneel van de touchscreens is water-en stofdicht.

Transport

Veelzijdige montagemogelijkheden

De metalen Beetronics displays zijn dankzij diverse montagemogelijkheden in iedere applicatie te integreren. De bijgeleverde montagestrips en de eenvoudig uiteen te nemen behuizing bieden verschillende inbouw opties waardoor de monitor naadloos kan worden geïntegreerd in iedere omgeving. 

Naast de inbouwmogelijkheid, zijn de meeste monitoren voorzien van een volledig kantelbare voetsteun. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de VESA aansluiting aan de achterzijde. Hiermee kan de monitor bevestigd worden aan een universele muurbeugel, zowel in landscape als portrait modus.

Transport

Eersteklas beeldkwaliteit

Door de zeer uiteenlopende omgevingen kunnen omgevingslicht en de wensen met betrekking tot het kleurgebruik sterk varieren. Contrast, kleur en helderheid zijn daarom altijd eenvoudig naar wens in te stellen. Zo is het beeld nooit te fel, of te donker, maar perfect afleesbaar in iedere omgeving.

Alle gebruikte monitoren en touchscreens zijn voorzien van een state-of-the-art IPS paneel. Het paneel zorgt voor een haarscherpe beeldweergave met een zeer ruime kijkhoek van 178 graden. Het matte scherm zorgt ervoor dat reflecties tot een minimum beperkt worden. Zon en lichte kantooromgevingen met grote ramen hebben hierdoor geen invloed op de leesbaarheid.

Bekijk ons assortiment
030 - 603 60 38
Ma - Vr | 8:30 - 17:30
Ontworpen voor professioneel gebruik
Snelle en langdurige beschikbaarheid
Binnen 14 dagen retourneren