Digital signage

Displays voor retail, de publieke sector en het bedrijfsleven

Bij digital signage of narrowcasting wordt via professionele beeldschermen visuele content getoond die de kijker informeert. Beetronics displays worden wereldwijd door duizenden bedrijven ingezet om hun content te weergeven en worden dagelijks door miljoenen mensen bekeken. De schermen zijn terug vinden in retail, publieke ruimten, kantoren, theaters, restaurants, sportscholen en zorginstellingen. De schermen zijn geschikt voor continu gebruik en combineren langdurige beschikbaarheid met slimme functionaliteit en toonaangevende betrouwbaarheid. 

Digital signage
Digital signage

Slimme functies en uniform design

De narrowcasting monitoren beschikken over diverse eigenschappen en functies afgestemd op het gebruik voor digital signage. Ieder display is zo in te stellen dat deze automatisch aangaat bij stroom of een videosignaal. Zo wordt voorkomen dat gebruikers de monitor handmatig moeten bedienen, staan de monitoren enkel aan wanneer nodig en zijn ze altijd direct klaar voor gebruik.

Vaak worden er verschillende afmetingen displays in dezelfde opstelling gebruikt. De Beetronics schermen beschikken over dezelfde aansluitmogelijkheden, een uniform design en een identieke gebruiksinterface. Zo kan er bij gebruik van meerdere displays gekozen worden voor verschillende afmetingen zonder daarmee afbreuk te doen aan gebruiksgemak of de uniforme uitstraling.

Digital signage

Veelzijdige montagemogelijkheden

De metalen Beetronics displays zijn dankzij diverse montagemogelijkheden in iedere applicatie te integreren. De bijggeleverde montagestrips en de eenvoudig uiteen te nemen behuizing bieden verschillende inbouw opties waardoor de monitor naadloos kan worden geïntegreerd in iedere omgeving. 

Naast de inbouwmogelijkheid, zijn de meeste monitoren voorzien van een volledig kantelbare voetsteun. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de VESA aansluiting aan de achterzijde. Hiermee kan de monitor bevestigd worden aan een universele muurbeugel, zowel in landscape als portrait modus.

Digital signage

Eersteklas beeldkwaliteit

Door de zeer uiteenlopende omgevingen kunnen omgevingslicht en de wensen met betrekking tot het kleurgebruik sterk variëren. Contrast, kleur en helderheid zijn daarom altijd eenvoudig naar wens in te stellen. Zo is het beeld nooit te fel, of te donker, maar perfect afleesbaar in iedere omgeving.

Alle gebruikte monitoren en touchscreens zijn voorzien van een state-of-the-art IPS paneel. Het paneel zorgt voor een haarscherpe beeldweergave met een zeer ruime kijkhoek van 178 graden. Het matte scherm zorgt ervoor dat reflecties tot een minimum beperkt worden. Een lichte omgeving met veel zonlicht  heeft hierdoor geen invloed op de leesbaarheid.

Bekijk ons assortiment
030 - 603 60 38
Ma - Vr | 8:30 - 17:30
Ontworpen voor professioneel gebruik
Snelle en langdurige beschikbaarheid
Binnen 14 dagen retourneren