Conferentie- en vergaderzalen

Displays voor kantoor, conferentie- en vergaderruimten

Door de toenemende digitalisering en de opkomst van het hybride werken zijn displays in moderne vergader- en conferentieruimtes niet meer weg te denken. Onze monitoren en touchscreens zijn professionele high end displays die voldoen aan de wensen en behoeften van de vergaderruimte van de toekomst. De displays zijn reeds in vele vergaderruimtes geïntegreerd en overtuigen door slimme functionaliteiten te combineren met eersteklas beeldkwaliteit, een hoogwaardig design en toonaangevende betrouwbaarheid.

Conferentie- en vergaderzalen
Conferentie- en vergaderzalen

Slimme functies en uniform design

De Beetronics monitoren beschikken over diverse eigenschappen en functies afgestemd op het gebruik in meetingrooms en conferentiezalen. Ieder display is zo in te stellen dat deze automatisch aangaat bij stroom of een videosignaal. Zo wordt voorkomen dat gebruikers de monitor handmatig moeten bedienen, staan de monitoren enkel aan wanneer nodig en zijn ze altijd direct klaar voor gebruik.

Vaak worden er verschillende afmetingen displays in dezelfde conferentie- of vergaderruimte gebruikt. De Beetronics schermen beschikken over dezelfde aansluitmogelijkheden, een uniform design en een uniforme gebruikersinterface. Zo kan er bij gebruik van meerdere displays gekozen worden voor verschillende afmetingen zonder daarmee afbreuk te doen aan gebruiksgemak of de uniforme uitstraling.

Conferentie- en vergaderzalen

Eenvoudig te integreren

In het merendeel van de opstellingen worden de monitoren en touchscreens verzonken in tafels of bureaus. De bijgeleverde montagestrips en eenvoudig uiteen te nemen behuizing bieden verschillende inbouw opties waardoor de monitor altijd naadloos kan worden geïntegreerd. De monitoren zijn energiezuinig en kunnen zonder koeling of ventilatie geïntegreerd worden. Hierdoor zijn de schermen altijd muisstil, ook bij langdurig, intensief gebruik.

Naast de inbouwmogelijkheid, zijn de meeste monitoren voorzien van een volledig kantelbare voetsteun. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de VESA aansluiting aan de achterzijde. Hiermee kan de monitor bevestigd worden aan een universele muurbeugel, zowel in landscape als portrait modus.

Conferentie- en vergaderzalen

Eersteklas beeldkwaliteit

Door de zeer uiteenlopende omgevingen kunnen omgevingslicht en de wensen met betrekking tot het kleurgebruik sterk variëren. Contrast, kleur en helderheid zijn daarom altijd eenvoudig naar wens in te stellen. Zo is het beeld nooit te fel, of te donker, maar perfect afleesbaar in iedere omgeving.

Alle gebruikte monitoren en touchscreens zijn voorzien van een state-of-the-art IPS paneel. Het paneel zorgt voor een haarscherpe beeldweergave met een zeer ruime kijkhoek van 178 graden. Het matte scherm zorgt ervoor dat reflecties tot een minimum beperkt worden. Zon en lichte kantooromgevingen met grote ramen hebben hierdoor geen invloed op de leesbaarheid.
 

Bekijk ons assortiment
030 - 603 60 38
Ma - Vr | 8:30 - 17:30
Ontworpen voor professioneel gebruik
Snelle en langdurige beschikbaarheid
Binnen 14 dagen retourneren