CCTV monitoren

Van 7 tot en met 22 inch

CCTV monitor
  • HDMI, VGA, BNC en RCA aansluiting
  • Desktop, inbouw en wandmontage
  • Ontworpen voor continu gebruik

Bekijk CCTV monitoren

CCTV monitor
Ref_NL

Expert in CCTV monitoren

Onze compacte CCTV schermen zijn ideaal om te verbinden met beveiligingscamera of een recorder. De monitoren geven uw camerabeelden haarscherp weer en zijn geschikt voor continu gebruik. De bewakingsmonitoren beschikken over een hoge resolutie IPS paneel welke zorgt voor een haarscherp beeld, een zeer ruime kijkhoek van 178 graden en een natuurgetrouwe kleurweergave. Contrast, kleur en helderheid zijn eenvoudig naar wens in te stellen.

CCTV monitoren

Eenvoudig aan te sluiten op ieder camerasysteem

De CCTV monitoren zijn eenvoudig te verbinden met een beveiligingscamera of recorder. Een recorder kan worden aangesloten via de HDMI of VGA input. Via BNC of RCA is het mogelijk een camera direct op het CCTV beeldscherm aan te sluiten. De camerabeelden worden haarscherp en in volledig scherm weergeven. De videobewaking schermen kunnen zo worden ingesteld dat deze automatisch aangaan bij stroom of een videosignaal.

       

CCTV monitoren

Snelle en langdurige beschikbaarheid

Onze CCTV schermen worden wereldwijd geïntegreerd in zeer uiteenlopende applicaties. We begrijpen het belang van een snelle levering en een langdurige beschikbaarheid.We zorgen er dan ook voor dat al onze bewakingsmonitoren ruim op voorraad zijn en ook op de lange termijn beschikbaar blijven. Onze displayoplossingen zijn voortdurend in ontwikkeling, maar er worden nooit concessies gedaan aan afmetingen en de compatibiliteit. 

Zo garanderen we dat onze displayoplossingen altijd op het juiste moment en op de juiste plaats kunnen worden ingezet.

Plan een gratis adviesgesprek
Wij bellen u zo snel mogelijk terug

Duizenden tevreden gebruikers

De Beetronics CCTV schermen worden dagelijks door duizenden gebruikers ingezet. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. De compacte bewaking monitoren en zijn in tal van applicaties terug te vinden. Zowel bij de lokale integrator als bij de multinational duizenden kilometers verderop.

We zijn er trots op dat veel toonaangevende bedrijven en organisaties onze monitoren gebruiken en blijven inzetten voor hun display projecten.

CCTV monitoren
Zeer positieve ervaring. Snelle levering, goede service, goed product.
Daimler AG
Wij gebruiken Beetronics monitoren eenvoudigweg omdat ze eenvoudig te installeren zijn en uitermate geschikt zijn voor continue gebruik.
Bascom Camera's
Overzichtelijke website, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.
ENDO INDUSTRIAL

Hulp of advies nodig?

Vraagt u zich af welke CCTV monitor voor uw applicatie geschikt is? Met onze jarenlange ervaring kijken we vakkundig welke displayoplossing het best geschikt is voor uw toepassing.

  • Advies van een specialist 
  • Gratis support
  • 14 dagen retourtermijn

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag  van 8:30 tot en met 17:30
Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 020 - 700 83 66

Offerte Contact

CCTV monitoren
4,9/5 van 300+ reviews
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
Vragen? Bel: 020 - 700 83 66